- Autor: krdub
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Droždí | 42 |
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Mouka špaldová celozrnná | 300 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Energetická hodnota celkem: 9262 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 400,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






