- Autor: katarina79
 - Doba přípravy (min.): 15
 - Uživatelský recept
 - Porce: 3.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 320 | 
| Rajčata konzervovaná | 400 | 
| Cuketa | 400 | 
| Cibule | 80 | 
| Česnek | 5 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 | 
| Olej olivový | 2 | 
Dochucovadla:
Tymian Gulasove korenie
Energetická hodnota celkem: 2349 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 83, 
                                                        Tuky (g): 5, 
                                                        Sacharidy (g): 40,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 25,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 783 kJ
Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na cervenej cibulke si opecieme nakrajane kuracie prsia, ktore sme pred tym ochutili solou, korenim a stipkou gulasoveho korenia. Opečieme a pridáme cherry paradajky. Dochutime solcankou, 1 cl cukru a tymjanom. Pridame cesnak. Necháme 5 minút dusiť. Potom pridáme na polkolieck nakrájané cuketya ešte 5 minút dusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






