- Autor: aandell
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
| Ovesné vločky jemné | 80 |
| Jogurt bílý polotučný průměr | 60 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
| Med | 20 |
| Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Energetická hodnota celkem: 4276 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 238 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 9.2, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







