- Autor: Hanka78
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 256 |
Vejce celá průměr | 55 |
Celer bulva | 90 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, kurkuma
Energetická hodnota celkem: 1987 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 994 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
celer a maso rozemlít, přidat kurkumu a vejce.. sůl
Komentáře je možné psát až po přihlášení.