- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| rajcata krajena s bazalkou a oreganom Eldorado | 390 |
| rajcata krajene Eldorado | 390 |
| Maso mlete hovadzie | 400 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
| Cuketa | 310 |
| Česnek | 9 |
| Cibule | 74 |
Energetická hodnota celkem: 2453 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na ojeji osmahneme cibulu a pridame mlete hovadzie maso. Oprazime zo vsetkych stran. Pridame na hrubo nastruhanu cuketu a trocha vody a spolu s masom podusime. Pridame konzervovane paradajky a nechame pri nizsej teplote prejst varom asi 10 min. Pridame pretlaceny cesnak a zahustime trochou paradajkoveho pretlaku.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






