- Autor: a.betincova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřové koleno | 1500 | 
| Rýže parboiled (uvařená) | 2000 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 | 
| Hrášek mražený | 500 | 
| Kukuřičné klasy mražené | 500 | 
| Zeleninová směs do polévky průměr | 500 | 
| Cibule | 360 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 36239 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 369, 
                                                        Tuky (g): 450, 
                                                        Sacharidy (g): 746,
                                                        SAFA (g): 182,
                                                        Cukry (g): 143,
                                                        Vláknina (g): 44,
                                                        Sůl (g): 11
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2788 kJ
Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 34.6, Sacharidy (g): 57.4, SAFA (g): 14, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









