TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vločkové karbanátky

Zpět
  • Autor: drizzle
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 4950 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 138, SAFA (g): 24, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1238 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Opražíme vločky nasucho, přendáme do větší mísy a zalijeme asi hrnkem vroucí vody. Dále na lžíci oleje osmažíme zvlášť cibuli a na lžíci oleje mrkev a petržel. Vše přidáme k vločkám dochutíme solí, pepřem a petrželkou a přidáme semínka. Směs zamícháme a přidáme vejce a mouku až nám vznikne karbanátková hmota. Z ní poté tvarujeme jednotlivé karbanátky a pokládáme na plech vyložený pečícím papírem (bez tuku). Pečeme při 200 stupních asi čtvrt hodiny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři