- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| sýr toast | 100 |
| Krocan bez kůže průměr | 720 |
| Houska bílá | 135 |
| Vejce celá průměr | 59 |
| Olej olivový | 50 |
| Kapusta hlávková | 110 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8455 kJ
Bílkoviny (g): 200,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






