- Autor: slunko13
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olej olivový | 10 | 
| Kuřecí prsa bez kůže | 200 | 
| Pór | 130 | 
| Česnek | 20 | 
| Rajčata | 200 | 
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 230 | 
| Pitta chleba (44g) | 88 | 
| Jogurt Glenilen bílý | 20 | 
| Majonéza light (Hellmann´s) | 20 | 
| Salát římský | 100 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3903 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 77, 
                                                        Tuky (g): 19, 
                                                        Sacharidy (g): 102,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 30,
                                                        Vláknina (g): 25,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1952 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Pórek vrazíme na olej na pánev, přidáme kuře a česnek. Fazole z konzervy slijeme a přidáme. Po té přidáme rajčata a okořeníme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






