TOPlist


Bolognský květák

  • Uživatelský recept
  • Autor: misule14
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)685
Květák830
Cibule145
Mrkev110
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)22
Mleté maso míchané průměr500
Rajčata konzervovaná240
Rajský protlak60
Eidam 30%135

Energetická hodnota celkem: 14274 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 234, Sacharidy (g): 214 SAFA (g): 102 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 51 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2039 kJ

Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 33.4, Sacharidy (g): 30.6 SAFA (g): 14.6 Cukry (g): 8.6 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 07. 2019 16:57

jesus

může to být dobré podle těch ingrediencí, ale chybí mě postup přípravy

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma