- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 130 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Kapusta hlávková | 350 |
Celer řapíkatý | 113 |
Česnek | 15 |
Cibule | 100 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 11 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 3178 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmažit na másle cibulku a česnek, přidat ostatní zeleninu, vodu, mléko a bujón. Nechat povařit, dochutit a rozmixovat tyč. mixérem. Poté přidat fazolky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.