- Autor: Sonasu
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 34 |
Hovězí maso zadní průměr | 758 |
Cibule | 64 |
Energetická hodnota celkem: 5687 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 948 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.