- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka pšeničná celozrnná | 100 | 
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Vejce celá průměr | 210 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 | 
| Vlašské ořechy | 30 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 | 
| Máslo čerstvé | 20 | 
| Jablka | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 6678 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 65, 
                                                        Tuky (g): 62, 
                                                        Sacharidy (g): 189,
                                                        SAFA (g): 24,
                                                        Cukry (g): 46,
                                                        Vláknina (g): 24,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1670 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









