TOPlist


Kuřecí kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule25
Kuřecí prsa bez kůže100
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)37
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Bujón průměr (hotový)100

Energetická hodnota celkem: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 1 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

kari, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji společně s cibulí na proužky, okořeníme kari, pepřem, přidáme rýži a zalijeme bujónem. Dusíme asi 20minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

26. 11. 2013 10:40

xxxVendy

známé-jednoduché a chutné

01. 11. 2013 15:38

Tamara K.

to vypadá hezky

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma