TOPlist


Krůtí roláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: Terezama
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Šunka kuřecí průměr200
Krůtí prsa bez kůže400
Hořčice klasická (Spak)10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Pór100
Paprika červená100
Žampiony mražené120
Vejce celá průměr120

Energetická hodnota celkem: 7252 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 17 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1813 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

hořčice, sůl, pepř, koření dle vlastní chuti

Postup přípravy

Krůtí prsa omyjem, osušíme aodblaníme. Rozřízneme na velký plát, naklepeme, posolíme, opepříme. Potřeme hořčicí. Poklademe šunkou. Ze zbylých potravin připravíme na pánvi směs, kterou klademe na připravená prsa. Zbalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem. Pečeme na 150-200° po dobu 40 minut, pak alobal odkryjeme a dopečeme cca 10 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma