TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí roláda s bylinkami a Ricottou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, zeleninový bujon Vitana

Energetická hodnota celkem: 6908 kJ

Bílkoviny (g): 267, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 32, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ

Bílkoviny (g): 33.4, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Krůtí prsa rozřízneme podélně na dva pláty. Každý plát masa ještě nařízneme a naklepeme tak, aby byl cca 1,5 cm silný. Z jedné strany osolíme, opepříme a z delší strany nakolmo pokladame plátky slaniny (místo slaniny může být Parmská šunka) . Opatrně otočíme na rub tak, aby plátky slaniny zůstaly vespod plátu. Opět osolíme, opepříme, potřeme polovinou Ricotty a doprostřed dáme nahrubo nasekané bylinky. Opatrně zavine tak, aby byla roláda z venkovní strany ovinutá plátky slaniny a dáme do pekáčku. Podlijeme vývarem z vody a zeleninového bujonu. Pečeme na 200C cca 45 minut, pravidelně podléváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři