TOPlist


Fazolový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: J.Paulla
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole (v suchém stavu)50
Mrkev50
Okurka salátová50
Paprika červená60
Pór30
Okurka nakládačka20
Vejce celá průměr120
Ředkvičky40

Energetická hodnota celkem: 1726 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 4 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 14 kJ

Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky

Postup přípravy

Namočené fazole přes noc uvaříme v čerstvé,osolené vodě, zvlášť lehce na zkus uvaříme mrkev, zvlášť vejce. Smícháme, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme, dochutíme dijonskou hořčicí, přidáme smetanu, majolku či jogurt.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma