- Autor: Ivana84
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Sádlo vepřové škvařené | 20 | 
| Brambory vařené | 600 | 
| Uzený bok | 100 | 
| Cibule | 100 | 
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Smetana na vaření 12% | 200 | 
| Sůl | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 6892 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 59, 
                                                        Tuky (g): 96, 
                                                        Sacharidy (g): 129,
                                                        SAFA (g): 46,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 14,
                                                        Sůl (g): 6
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3446 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 23, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









