- Autor: TomasHajek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kedlubna | 20 |
| Pór | 50 |
| Cibule | 15 |
| Celer bulva | 15 |
| Cizrna (v suchém stavu) | 40 |
| Mrkev | 27 |
| Houby sušené průměr | 4 |
| Česnek | 5 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1066 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






