- Autor: Ludmilat
- Porce: 5.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 15% | 70 |
Mouka pšeničná hladká | 16 |
Zelí bílé kysané | 200 |
Červená řepa | 80 |
Cuketa | 120 |
Vepřový bůček | 288 |
Cibule | 183 |
Uzený bok | 31 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Dochucovadla:
gulášové koření
Energetická hodnota celkem: 7705 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 73,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1541 kJ
Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 31.4, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 14.6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Na sádle osmahneme cibuli, zeleninu a maso, nasypeme koření, podlijeme a dusíme, Zelí předdusíme zvlášť, později smícháme a spolu podusíme 10 min. Zahustíme smetanou a noukou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.