- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kornspitz | 139 |
| Krůta bez kůže průměr | 680 |
| Celer bulva | 380 |
| Česnek | 10 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 35 |
Energetická hodnota celkem: 7586 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 506 kJ
Bílkoviny (g): 12.2, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.










