- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Sůl | 2 | 
| Hořčice plnotučná | 20 | 
| Cibule | 15 | 
| Vepřová kýta (syrová) | 150 | 
| Olej běžný (průměr) | 8 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 1331 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 31, 
                                                        Tuky (g): 20, 
                                                        Sacharidy (g): 4,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Z kuchařsky upravené vepřové kýty nakrájíme přes vlákno 4 nebo 6 stejných menších kousků, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené plátky naskládáme úhledně na talíř, přelijeme výpekem, obložíme jemně nakrájenou cibulí a hořčicí a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.










Když zadáváte jídlo v jídelníčku, je tam kolonka čtvrtá z hora - vlastní potraviny - dále klikněte na - přidat vlastní potravinu , vyplňte tabulku podle energetických hodnot napsaných pod tímto receptem a uložte. :-)
Doufám, že jsem Vám pomohla. Pěkný den :-)