- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2 |
Hořčice plnotučná | 20 |
Cibule | 15 |
Vepřová kýta (syrová) | 150 |
Olej běžný (průměr) | 8 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 1331 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Z kuchařsky upravené vepřové kýty nakrájíme přes vlákno 4 nebo 6 stejných menších kousků, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené plátky naskládáme úhledně na talíř, přelijeme výpekem, obložíme jemně nakrájenou cibulí a hořčicí a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Když zadáváte jídlo v jídelníčku, je tam kolonka čtvrtá z hora - vlastní potraviny - dále klikněte na - přidat vlastní potravinu , vyplňte tabulku podle energetických hodnot napsaných pod tímto receptem a uložte. :-)
Doufám, že jsem Vám pomohla. Pěkný den :-)