TOPlist


Drožďová pomazánka

  • Uživatelský recept
  • Autor: mosem
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí300
Vejce celá průměr330
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5

Energetická hodnota celkem: 3619 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 52 SAFA (g): 12 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1206 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 17.3 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky....

Postup přípravy

Cibulku nadrobno nakrájíme, zpěníme na cibulce. Čerstvé droždí rozdrobíme do cibulky, pomalu zahříváme až se roztopí. Přidáme vajíčka a pomalu prohříváme za stálého míchání. Podáváme s pečivem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

11. 01. 2014 19:42

Banaska

Drožďovka je stálicí našeho jídelníčku - konzumujeme i k obědu s novými brambory. Jenom používám máslo a droždí nechávám tak dlouho, až se začne z másla zase oddělovat a pak teprve vajíčka.

11. 01. 2014 13:40

Prskoletka

miluju a i droždové knedlíčky

11. 01. 2014 12:42

rechovot

mňam, na čerstvě upečeném chlebu to musí být lahůdka. nejedla jsem ji celé roky..možná 20let?ale úplně se mi ta chuť teď vybavila. už mám na ni chuť.

11. 01. 2014 11:45

mooorka

Já i dcera ji máme také rády, jen místo oleje dávám kousek másla. Moc mi chutná :-)))

11. 01. 2014 11:36

sduranova

Moje oblibena, jen ji nikdo doma nechce jist :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma