- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2 |
Máslo | 10 |
Kuřecí prsa | 150 |
Šunka od kosti | 30 |
Olej běžný (průměr) | 8 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1423 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Maso z kuřecích prsíček nakrájíme přes vlákno na drobnější plátky, lehce osmahneme na horkém tuku, mírně osolíme, přidáme 2/3 dávky másla a znovu krátce osmahneme. Plátky šunky prohřejeme na zbylé dávce másla, ozdobíme jimi pokrm, zbylým máslem přelijeme a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.