- Autor: MartinkaJ
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rohlík tukový průměr | 100 | 
| Vejce celá průměr | 150 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2115 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 29, 
                                                        Tuky (g): 18, 
                                                        Sacharidy (g): 57,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1058 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









