- Autor: kikyry
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 300 |
Moravské uzené | 150 |
Vepřová krkovice | 160 |
Houska bílá | 90 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,majoránka
Energetická hodnota celkem: 5949 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ
Bílkoviny (g): 8.9, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
umlít, ochutit,tvarovat,péci
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.