- Autor: krdub
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mák | 200 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 10321 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 292,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 132,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 516 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






