TOPlist


Baklažan na turecký sposob

  • Uživatelský recept
  • Autor: Anna Rybnicka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Soľ a ml. čierne korenie.

Postup přípravy

40gr. cibule a 40gr poru podusíme na malom množstve oleja pridáme nadrobno pokrájané vnútro asi zo 400gr. baklažánu, pridáme 1/2 TOFU údeného a podľa chuti nakrájanú petržlenovú vnať osolíme ochutíme ml. čiernym kor. a 10 min. podusime vo vlastnewj šťave . Plnkou naplníme obe polovice baklažanu, navrch dáme kolieska paradajok a na 15-20 min . dáme yapiecť do rúry.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma