- Autor: Anna Rybnicka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
Soľ a ml. čierne korenie.
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
40gr. cibule a 40gr poru podusíme na malom množstve oleja pridáme nadrobno pokrájané vnútro asi zo 400gr. baklažánu, pridáme 1/2 TOFU údeného a podľa chuti nakrájanú petržlenovú vnať osolíme ochutíme ml. čiernym kor. a 10 min. podusime vo vlastnewj šťave . Plnkou naplníme obe polovice baklažanu, navrch dáme kolieska paradajok a na 15-20 min . dáme yapiecť do rúry.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.