TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Baklažan na turecký sposob

Zpět
  • Autor: Anna Rybnicka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Soľ a ml. čierne korenie.

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

40gr. cibule a 40gr poru podusíme na malom množstve oleja pridáme nadrobno pokrájané vnútro asi zo 400gr. baklažánu, pridáme 1/2 TOFU údeného a podľa chuti nakrájanú petržlenovú vnať osolíme ochutíme ml. čiernym kor. a 10 min. podusime vo vlastnewj šťave . Plnkou naplníme obe polovice baklažanu, navrch dáme kolieska paradajok a na 15-20 min . dáme yapiecť do rúry.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři