TOPlist


Kapr pečený na kmíně

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Máslo čerstvé nesolené8
Olej běžný (průměr)8
Kapr (syrový)150

Energetická hodnota celkem: 1340 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 7 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, kmín

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme, nasekáme na porce, osolíme, ookmínujeme, opečeme po obou stranách na tuku a vložíme krátce dopéct do trouby. Po vyjmutí z trouby přidáme máslo, a jakmile se rozpustí, rybu přelitou výpekem s máslem ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma