TOPlist
Sledujte nás:

Candát pečený na kmíně

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 0.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Máslo8
Candát (syrový)150
Olej běžný (průměr)8

Dochucovadla:

sůl, kmín

Energetická hodnota celkem: 1063 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 4, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1063 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme, nasekáme na porce, osolíme, ookmínujeme, opečeme po obou stranách na tuku a vložíme krátce dopéct do trouby. Po vyjmutí z trouby přidáme máslo, a jakmile se rozpustí, rybu přelitou výpekem s máslem ihned expedujeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři