- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1 |
Pažitka | 2 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 25 |
Olej běžný (průměr) | 12 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1177 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a zvolna mícháme, až směs mírně zhoustne. Vejce posypeme opláchnutou, jemně nakrájenou pažitkou a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.