TOPlist
Sledujte nás:

Žampiony smažené

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1561 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Očištěné, opláchnuté žampiony necháme odkapat, větší překrojíme na půlky a osolíme. Pak je obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance a usmažíme v horkém tuku do světle nazlátlé barvy.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři