- Autor: romkle
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Filé z tresky (mražené) | 100 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 300 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Kapary | 10 |
| Avokádo | 50 |
| Citronová kůra | 3 |
| Citronová šťáva | 10 |
| Rybí omáčka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová kůra(BIO citron), citronová šťáva, rybí omáčka (nemusí být)
Energetická hodnota celkem: 2226 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Z jogurtu necháme odkapat syrovátku. Lepší den předem, dáme do sítka hustou tkaninu (kapesník) a nalijeme jogurt, sítko s jogurtem umístíme nad hlubší nádobu a dáme do lednice. Rybí filé uvaříme v mléce se solí a celým pepřem. Necháme vychladnout a smíchám s ostatními ingrediencemi, promixujeme, dochutíme a necháme vychladit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






