- Autor: tmikolaskova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka žitná celozrnná | 750 |
| Hera | 95 |
| Sádlo vepřové škvařené | 50 |
| Vejce celá průměr | 250 |
| Med | 160 |
| Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 38 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 225 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 23026 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 155,
Sacharidy (g): 880,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 373,
Vláknina (g): 125,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1535 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 58.7, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 24.9, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






