- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vlašské ořechy | 150 | 
| kakaooříškový krém šmakoun | 75 | 
| Bílek | 80 | 
Dochucovadla:
sladidlo SUKRIN - 2 polévkové lžíce
Energetická hodnota celkem: 5070 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 40, 
                                                        Tuky (g): 100, 
                                                        Sacharidy (g): 36,
                                                        SAFA (g): 14,
                                                        Cukry (g): 17,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 220 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Oříškové hrudky s kakooříškovým krémem Šmakoun Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Polovinu oddělíme, vmícháme krém, vrátíme ke sněhu a vmícháme zlehka ořechy. Lžičkami rozdělíme směs do papírových košíčků ( asi 23 kousků)a pečeme ve vyhřáté troubě na 130 st. C cca 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









