TOPlist


Kapr na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: bagi666
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr600
Rajčata 400
Paprika bílá200
Cibule400
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 4700 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 60 SAFA (g): 16 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1175 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku a cibuli na proužky. Zeleninu vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody. Na tuto směs poklademe jednotlivé porce kapra, osolíme, opepříme, poklademe kousky másla a pečeme dokud není maso měkké. Kdo má rád kyselejší chuť, může maso pokapat citrónovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou například vařené brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma