- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Houby čerstvé průměr | 300 |
| Cibule | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
| Vepřová plec | 900 |
| Masox (hotový výrobek) | 13 |
| Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 11621 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 218,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1937 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 36.3, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






