- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Petržel - nať | 1 | 
| Okurky sterilované | 8 | 
| Šunka dušená strojová | 15 | 
| Máslo | 5 | 
| Veka | 20 | 
| Eidam 45 % průměr | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 574 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 6, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 13,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 1,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme máslem a obložíme šunkou a sýrem nakrájenými na slabé plátky, vějířkem okurky, kouskem kapie a ozdobíme petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









