- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Veka | 20 |
Okurky sterilované | 2 |
Salám šunkový | 5 |
Vejce celá průměr | 5 |
Petržel - nať | 1 |
Bramborový salát s majonézou | 23 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, cukr, ocet
Energetická hodnota celkem: 463 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 463 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme po celé ploše bramborovým salátem. Ozdobíme kornoutkem z plátku tence nakrájeného šunkového salámu, plátkem natvrdo uvařeného vejce, vějířkem okurky a petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.