TOPlist
Sledujte nás:

Bramborový salát přírodní

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 0.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, nálev z okurek

Energetická hodnota celkem: 603 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 100 g hotového pokrmu. Předem uvařené a dobře vychlazené brambory nakrájíme na kostičky nebo na plátky. Přidáme nakrájené okurky, mrkev, cibuli a vše promícháme s nálevem připraveným smícháním oleje, hořčice, octu, cukru, mletého pepře, soli a nálevu z okurek.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři