- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 1 |
Ocet | 1 |
Hořčice plnotučná | 1 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule | 4 |
Mrkev mladá sterilovaná | 8 |
Okurky sterilované | 18 |
Brambory zimní | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý, nálev z okurek
Energetická hodnota celkem: 603 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 100 g hotového pokrmu. Předem uvařené a dobře vychlazené brambory nakrájíme na kostičky nebo na plátky. Přidáme nakrájené okurky, mrkev, cibuli a vše promícháme s nálevem připraveným smícháním oleje, hořčice, octu, cukru, mletého pepře, soli a nálevu z okurek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.