TOPlist


Kapr ve vinné páře

  • Uživatelský recept
  • Autor: Puclik183
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno bílé suché200
Kapr100

Energetická hodnota celkem: 970 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bylinková sůl (bazalka,tymián, nebo provenskálské koření ,petrželová nať,

Postup přípravy

Popis:Porce kapra ochuťte bylinkovou solí (provensálské bylinky, petrželová nať a mořská sůl). Položte je na napařovací vějíř či mřížku. Víno a čerstvé bylinky dejte do varné nádoby a poté vařte kapra v páře 7 – 10 minut podle velikosti porcí. Uvařené porce potřete máslem a doplňte jemně sekanou petrželovou natí. Podávejte s vařenými brambory, rýží a jinými jemně upravenými přílohami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma