TOPlist


Kapr na leču

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr800
Paprika červená100
Paprika zelená100
Paprika žlutá 100
Rajčata 300
Cibule150
Česnek50
Máslo čerstvé4
Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr200

Energetická hodnota celkem: 7209 kJ

Bílkoviny (g): 211, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 28 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1802 kJ

Bílkoviny (g): 52.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 7 Cukry (g): 9.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl, česnek, špetka provensálských bylinek

Postup přípravy

Kapří filety potřeme solí s česnekem položíme do pekáčku na nakrájená rajčata, papriky a cibuli , která jsme lehce osolili. Vložíme do trouby (lze dělat i v remosce) vyhřáté na 200stupňů. Po patnácti minutách zasypeme strouhaným sýrem a necháme dopéct do růžova. Můžeme přidat vločku másla pro chuť.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma