- Autor: janamatyasova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 1000 |
Špek | 150 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 150 |
Celer - bulva | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 14180 kJ
Bílkoviny (g): 219,
Tuky (g): 249,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 117,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1418 kJ
Bílkoviny (g): 21.9, Tuky (g): 24.9, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.