TOPlist


Bramborový salát 2013

  • Uživatelský recept
  • Autor: Zlatko
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené900
Cibule116
Zeleninová směs na svíčkovou mražená495
Okurky sterilované průměr195
Mouka špaldová celozrnná100
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)400
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)125
Vejce celá průměr60
Hořčice plnotučná průměr400

Energetická hodnota celkem: 13450 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 159, Sacharidy (g): 344 SAFA (g): 22 Cukry (g): 79 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 1681 kJ

Bílkoviny (g): 11.4, Tuky (g): 19.9, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 9.9 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma