TOPlist


Rybí koláč zapečený s kaší

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska600
Hrášek mražený250
Brambory (syrové)850
Parmezán 25%100
Petržel - nať20
Petržel - kořen100
Celer bulva100
Mrkev100
Cibule150
Losos uzený50
Máslo čerstvé30
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku)150

Energetická hodnota celkem: 10455 kJ

Bílkoviny (g): 196, Tuky (g): 83, Sacharidy (g): 241 SAFA (g): 39 Cukry (g): 58 Vláknina (g): 31 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1743 kJ

Bílkoviny (g): 32.7, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 40.2 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 9.7 Vláknina (g): 5.2 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

Citron, sůl, pepř, muškátový oříšek

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibulku, nahrubo nastrouhanou mrkev, celer a petržel a smažíme do změknutí, poté přidáme na kousky rybu a lososa, zakápneme citronovou šťávou osolíme a opepříme. Až je ryba skoro hotová přidáme polovinu nastrouhaného sýra, mléko, petrželovou nať a přendáme na dno zapékací misky. Brambory uvaříme, scedíme, osolíme a přidáme špetku muškátového oříšku, máslo, čtvrtinu sýra a kůru z půlky citronu.. Mražený hrášek rozmixujeme a přidáme k bramborům a rozmačkáme na kaši. Rozprostřeme na ryby, postouháme zbytkem sýra a zapékáme na 180°C do zezlátnutí povrchu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma