- Autor: kadubsk
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kokosové mléko (sušené) | 250 |
Tofu natural | 250 |
Rybí omáčka | 40 |
Výhonky bambusové | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Celer řapíkatý | 100 |
Mrkev | 200 |
Citronová šťáva | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koriandr, kari pasta, chilly paprička
Energetická hodnota celkem: 8155 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 170,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 139,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2039 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 42.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 34.8, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Jasmínovou rýži připravit jako obvykle. Na oleji rozpáleném zahřát kari pastu, zalít kokosovým mlékem, přidat tofu a nakonec zeleniu a bylinky s chilly.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.