- Autor: Hana Svobodova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Vejce celá průměr | 155 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 125 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 125 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11478 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 332,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 160,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 717 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






